UOCMeet: Inbound Marketing

 18/12/2017

 1h 29m 04s


CA

En aquest UOCMeet experts del Inbound Màrqueting van debatre sobre les estratègies que els permeten assolir objectius i construir campanyes de màrqueting eficaces.

JORDI NAVARRETE

Consultor d'Inbound Màrqueting. Fundador d'una de les primeres agències interactives l'any 2000 (Emotion Producciones) treballant per projectes web i ecommerce nacional i internacional. CEO, director de projectes i estratègia Inbound d'Inbound Emotion, agència nadiva d'Inbound Màrqueting i partner de HubSpot.

Xarxes socials: LinkedIn

DAVID VIVANCOS

Consultor de Branding i cofundador d'Ipanema Comunicación, agència de Branding que fa Inbound Màrqueting. Ajuda a marques a aliniar el seu pla de negoci amb una clara estratègia digital.

Xarxes socials: LinkedIn

YOLANDA ANSÓ

CEO i Partner de l'agència digital Binaria.

Xarxes socials: LinkedIn

ALEJANDRO LÓPEZ

Treballa des de 2013 com a consultor d'Inbound Màrqueting a PGR, agència de màrqueting integral per a empreses B2B tecnològiques i Gold Partner de HubSpot. També és responsable d'InboundSpot, agència d'Inbound Màrqueting per a Pimes.

Xarxes socials: LinkedIn


ES

En este UOCMeet expertos del Inbound Marketing debatieron sobre las estrategias que les permiten conseguir objetivos y construir campañas de marketing eficaces.

JORDI NAVARRETE

Consultor de Inbound Marketing. Fundador de una de las primeras agencias interactivas el año 2000 (Emotion Producciones) trabajando para proyectos web y ecommerce nacional e internacional. CEO, director de proyectos y estrategia Inbound de Inbound Emotion, agencia nativa de Inbound Marketing y partner de HubSpot.

Redes sociales: LinkedIn

DAVID VIVANCOS

Consultor de Branding y cofundador de Ipanema Comunicación, agencia de Branding que hace Inbound Marketing. Ayuda a marcas a alinear su plan de negocio con una clara estrategia digital.

Redes sociales: LinkedIn

YOLANDA ANSÓ

CEO y Partner de la agencia digital Binaria.

Redes sociales: LinkedIn

ALEJANDRO LÓPEZ

Trabaja desde 2013 como consultor de Inbound Marketing en PGR, agencia de marketing integral para empresas B2B tecnológicas y Gold Partner de HubSpot. También es responsable de InboundSpot, agencia de Inbound Marketing para Pymes.

Xarxes socials: LinkedIn